6a sessió dels Espais de coneixement compartit de l’Àrea de Salut i Comunitat: ‘El voluntariat testimonial: d’usuària a voluntària’

La FCVS organitza una nova sessió per reflexionar sobre el recorregut experiencial i emocional que fa una persona quan passa de ser usuària d’una entitat a voluntària d’aquesta

L’àrea de Salut i Comunitat de la Federació Catalana de Voluntariat Social impulsa el 6è Espai de coneixement compartit el pròxim 14 de juliol en format virtual. Sota el títol ‘El voluntariat testimonial: d’usuària a voluntària’ es reflexionarà sobre el recorregut experiencial i emocional que fa una persona quan passa de ser usuària d’una entitat a voluntària d’aquesta.

La sessió anirà a càrrec de Projecte Home, entitat amb una llarga trajectòria en l’àmbit del voluntariat testimonial.

Programació

1.          Breu introducció de l’àrea Salut i Comunitat FCVS

2.          Ponència: ‘D’usuària a voluntària’. A càrrec del personal voluntari i tècnic de Projecte Home

3.         Debat: ‘Bones pràctiques per un voluntariat testimonial efectiu i respectuós’

4.          Altres informacions d’interès i tancament

Horari: 12 a 13.30 h

Inscripcions

Per apuntar-vos, cal omplir el formulari en línia. El límit per apuntar-se és el dimecres 12 de juliol, i l’assignació de places anirà per ordre d’inscripció.

El dijous 13 de juliol  les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l’enllaç per connectar-se i accedir a la sessió.

Es prega que aquelles persones que s’hagin apuntat i després no poden participar, avisin escrivint un correu a salut@voluntaris.cat, per tal de deixar la plaça lliure per a una altra persona.

Què són els Espais de coneixement

Els Espais de coneixement, organitzats per l’Àrea de Salut i Comunitat de la FCVS, són trobades temàtiques mensuals entre entitats i centres de salut, de formació i intercanvi horitzontal i sobre temes que proposen les entitats. Aquest any els Espais dediquen a l’accessibilitat de les persones voluntàries.