600 persones voluntàries faran ‘match’ per garantir als infants un estiu amb igualtat d’oportunitats

El Casal dels Infants llança una crida per sumar al seu equip educatiu nou voluntariat pels mesos de juliol i agost.

El voluntariat ara també ‘match’. El Casal dels Infants ha llençat una campanya d’estiu, fent servir la paraula anglesa que dóna nom a quan dues persones s’agraden a l’aplicació Tinder, amb l’objectiu de sumar a l’equip educatiu 600 persones voluntàries per garantir el dret dels infants i joves a gaudir de l’estiu.

En una clara al·lusió en el disseny del material de difusió a la xarxa social de cites, la campanya ‘Aquest estiu, fas match amb el Casal dels Infants!’ fa una crida per garantir la igualtat d’oportunitats a les colònies, casals d’estius, camps de treballs i al projecte de reforç del català CatEstiu als 1.600 joves en situació de vulnerabilitat durant els mesos de juliol i agost.

El Casal dels Infants actuarà aquest estiu a barris de cinc municipis, per la qual cosa les persones voluntàries que hi vulguin participar es distribuiran de la següent manera:

  • Raval (Barcelona) – 240 persones
  • Sant Roc i Llefià (Badalona) – 150 persones
  • Raval, Santa Rosa i Fondo (Santa Coloma de Gramenet) – 120 persones
  • Besòs i el Maresme, Besòs i la Mina (Sant Adrià del Besòs) – 60 persones
  • Salt – 30 persones

Com quan es fa ús de les plataformes per lligar, la motivació de la persona voluntària també serà trobar una parella per oferir-li el seu acompanyament i suport des de la comprensió i l’empatia, a canvi de l’aprenentatge que el voluntariat també rebrà. Les persones interessades poden trucar al 93 317 00 13 o escriure a voluntariat@casaldelsinfants.org.

Font: Xarxanet.org