5 formes de regalar solidaritat per Sant Jordi

Gaudir la Diada amb un toc solidari és possible. El Mercat Social de Voluntaris.cat torna amb la 4a edició de “Roses que transformen vides” i ofereix les roses, llibres i detalls amb més valor social per aquest 23 d’abril

 

1.- Rosa natural

DaATJbSXkAABrHkLa rosa natural vermella és el regal més emblemàtic de la Diada. Ja es pot encarregar abans del 18 d‘abril i arribarà el mateix dia de Sant Jordi allà on s’indiqui dins la zona de Barcelona ciutat i zona metropolitana.

Amb la rosa natural de la Fundació Privada Jubert Figueras es fa possible que moltes famílies amb pocs recursos econòmics, que estan desplaçades per tenir cura d’un malalt, puguin tenir una llar lluny de casa seva.

 

2.- Roses que duren per sempre

DZNe82uXcAAcfyaPer viure la Diada tot l’any i, a més, posar un toc d’originalitat, El Mercat Social ofereix una àmplia oferta de roses fetes amb materials ben diferents: roba, sac, vidre o fusta.

Algunes flors són de decoració i, d’altres, com les Roses contra l’Oblit d’Amics de la Gent Gran, són agulles per lluir a la solapa i lluitar contra la soledat de les persones grans.

Darrere de cada rosa s’amaga el treball d’entitats que promouen noves oportunitats sociolaborals i la millora de qualitat de vida, com la Fundació Ared, Aprodisca, la Fundació Ilersis, el Taller La Troballa de la Fundació Arrels o Atap. Associació de treballs d’atenció a les persones.

 

3.- Menja’t la rosa!

Captura de pantalla 2018-04-10 a les 14.23.30Per endolcir Sant Jordi, res millor que la deliciosa rosa de galeta feta artesanalment al petit obrador El Rosal de Tàrrega. Són ideals per a empreses perquè es poden personalitzar amb un logo o missatge.

Amb la compra de la rosa de galeta es col·labora amb la creació de llocs de treball per a persones amb especials dificultats del projecte social de l’Associació Alba.

 

 

 

4.- Detalls amb molt valor

DaFbe6LUMAAHeOlSorprendre a qui més s’estima i deixar-se endur per la màgia de la llegenda de Sant Jordi és possible amb les propostes de les entitats d’El Mercat Social.

Es poden trobar punts de llibre, bijuteria, sabons o espelmes que formen part de projectes d’inserció sociolaboral de col·lectius en risc d’entitats com els Tallers ArtIntegrat, el Taller Baix Camp o l’Obra Social Sant Joan de Déu.

 

 

5.- Llibres solidaris

DaAVeHoXkAE5UnkA El Mercat Social es poden trobar publicacions i llibres per a totes les edats que contribueixen als projectes solidaris de les entitats socials.

Des de lectures infantils a llibres de cuina, una bona manera de distracció en les estones lliures, i per regalar solidaritat i més d’un somriure.

 

 

 

 

Ja està disponible el catàleg de Sant Jordi 2018!