Participa en el nou concurs de setembre d’El Mercat Social i guanya!

Es sortejarà la Polsera Lluna que dona suport als projectes de l’Obra Social de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona

Vols guanyar una Polsera Lluna d’El Mercat Social? Voluntaris.cat t’ho posa fàcil perquè engeguis el curs amb un complement solidari participant en el nou concurs d’El Mercat Social que ha engegat a través de Facebook.

El premi conté una Polsera Lluna feta a mà i xapada amb bany de plata. Els beneficis que s’obtenen de la venda d’aquesta, es destinen als projectes de l’Obra Social de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona.

Per participar en el concurs només cal seguir el perfil de Facebook d’El Mercat Social, etiquetar a dos amistats en un comentari i explicar en un mateix comentari el projecte social que hi ha darrere de la polsera. Es pot participar fins al 17 de setembre de 2018 a les 13.00 h, data en què es coneixerà el nom de la persona afortunada a través del Facebook.

 

Què és El Mercat Social?

El Mercat Social és una plataforma de caràcter social que permet la difusió i compra en línia de productes i serveis d’entitats. És una iniciativa de la Federació Catalana de Voluntariat Social que compta amb 30 entitats que treballen col·laborativament per promoure i difondre la compra social i el consum responsable.

Encara no hi has participat? Entra a Facebook i guanya!

Ja pots consultar les bases del concurs