11a Nit del Voluntariat a Girona

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza l’11a Nit del Voluntariat a Girona per retre homenatge i agrair la tasca de les persones voluntàries de la comarca. 

Amb motiu del Dia del voluntariat que se celebra cada 5 de desembre, la Federació Catalana de Voluntariat Social organitza, el proper 18 de novembre, l’11a Nit del Voluntariat de Girona. Totes les persones voluntàries vingudes de les diferents entitats gironines podran gaudir de l’acte d’agraïment a la seva tasca.

L’acte començarà a les 19:30 h amb la benvinguda a càrrec de l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas; representants de les institucions gironines i la coordinadora de la FCVS de Girona, Maria Solés. Seguidament, i després de la projecció “Imatges de Voluntariat”, els assistents podran gaudir de la conferència “Comunicar per transformar” a càrrec del Sr. Mohamed El Amrani, comunicador i emprenedor social. A més, durant l’acte es farà el lliurament dels Premis de Voluntariat Fundació Antoni Serra Santamans i Eurofirms.

Programa

19.00 h – Acollida i recepció de les persones voluntàries al Pavelló de Fontajau.

19.30 h – Inauguració de l´acte, a càrrec dels representants de les institucions.

19.50 h – Projecció: Imatges de Voluntariat.

20.00 h – Intervenció: «Comunicar per transformar», a càrrec del Sr. Mohamed El Amrani, comunicador i emprenedor social.

20.20 h – Lliurament dels Premis de Voluntariat: Fundació Antoni Serra Santamans i Eurofirms.

20.50 h – Actuació musical a càrrec de Chantal Botanch, soprano; Xavier Mendoza, baríton i Quim Solà, piano.

21.15 h – Representació a càrrec de la companyia Cascai Teatre.

21.30 h – Bufet lliure cuinat per la Fundació Ramon Noguera i servit pels alumnes de l’Aula d’hostaleria del Casal dels Infants de Salt, i el grup de joves del projecte Ksameu de Figueres.

22.30 h – Comiat.

L’acte serà presentat i conduït pel periodista gironí, Gil Costa.

D’altra banda, coincidint amb l’arribada del Gran Recapte del Banc dels Aliments, qui ho desitgi pot col·laborar amb la campanya portant: oli, llet, llegums cuits, conserves, farina, sucre, cacau en pols…en benefici de la Fundació Banc dels Aliments de les comarques gironines.

Per accedir al recinte caldrà disposar d’una invitació. Aquelles persones que estiguin interessades a participar de l’acte, poden fer la seva inscripció fins al 16 de novembre a través de les entitats de voluntariat o bé a la Federació Catalana de Voluntariat Social de Girona, al carrer Rutlla 20-22. Telèfon 972227911 / girona@voluntaris.cat.

Pots consultar el programa complet en el següent enllaç.

Font: xarxanet.org