Sessió formativa de voluntariat pel programa Cercles

cercles_sp.png_1740741360S’aprofundirà sobre el projecte d’inserció social de delinqüents sexuals en el període previ a la llibertat definitiva i dels requisits necessaris per ser voluntari o voluntària

El programa CerclesCat, d’acompanyament i supervisió a delinqüents sexuals en el període previ a la llibertat definitiva, està buscant persones voluntàries que ofereixin suport a la persona que va cometre el delicte sexual, sempre sota la supervisió d’un professional. Per això, organitza una sessió informativa el proper 23 de novembre on s’aprofundirà sobre el programa i els requisits que calen per ser voluntari.

El projecte posa un èmfasi especial en la prevenció de la violència i la seguretat ciutadana, sent el lema “no més víctimes” el que uneix a totes les persones participants del projecte: penats, professionals i voluntaris/es.

Formació

El Voluntariat a CerclesCat és més que un valor afegit; la seva col·laboració és fonamental per al desenvolupament del projecte. La persona voluntària rep una formació i un suport específic per poder desenvolupar la seva tasca. Els requisits per a poder ser voluntari/ària són:

  • Ser major d’edat
  • No tenir antecedents penals
  • Superar la formació inicial de CerclesCat

Et ve de gust saber més sobre CercelsCat? Reuneixes els requisits per ser voluntari/a? Si tens motivació per participar en un projecte innovador que vetlla per la seguretat ciutadana, pots contactar amb Berta Baquer, al correu promocio.comunitaria@voluntaris.cat.

La sessió es portarà a terme el 23 de novembre de 18 a 22 h al C. d’en Grassot 3, 2n, planta baixa (sala de formació).

El programa CerclesCat

El programa CerclesCAT consisteix a acompanyar i supervisar a delinqüents sexuals en el període previ a la llibertat definitiva, facilitant així la seva inserció en la societat i evitant, en la mesura del possible, que cometin un nou delicte.

Share Button