Voluntariat i empresa

Entitats, Empreses, Administració Pública, Persones Voluntàries, tots formem part del mateix engranatge aportant-hi valor. La força de cada una de les peces és necessària i cap d’elles és prescindible. La falta d’implicació d’uns o d’altres seria una gran pèrdua per a la societat.

Aquest és el punt de partida des del qual la FCVS, a través del programa de Voluntariat i Empresa, planteja les seves accions. Recalquem la importància d’aquesta implicació, de la Responsabilitat Social, per part de tots els agents de la nostra societat, i oferim la nostra gestió per a facilitar-la.

Si ets una entitat social t’interessa això:

Demanda de material (programa Guanyem-hi tots!).

La FCVS actua com a pont per oferir-vos el material que ens arriba provinent de donacions. Si necessiteu algun material concret, podeu demanar-lo a la FCVS que farà les gestions necessàries per aconseguir-lo.

Sol·licitud de voluntariat expert

Si el que necessiteu és una col·laboració puntual d’un voluntari expert per a resoldre qüestions concretes, ho podeu fer posant-vos en contacte amb nosaltres.

Col·laboració amb empreses

Si esteu interessats a realitzar algun projecte amb la implicació d’una empresa, la FCVS ofereix espais de contacte. Expliqueu-nos els vostres projectes.

Ets una empresa?

Coneix com pots contribuir a promoure el voluntariat social!

Ets AAPP?

Coneix com pots contribuir a promoure el voluntariat social!

Ets una persona Voluntària?

Coneix com pots contribuir a promoure el voluntariat social!