Sensibilització

En matèria de sensibilizació, un dels projectes amb llarga trajectòria a la FCVS és Mil raons per moure’ns. Aquest permet arribar a tota la població, des dels joves fins als més grans, divulgant i sensibilitzant vers l’acció voluntària i el voluntariat social, convidant a l’espectador a participar-hi activament.

 

Recursos per treballar els valors i la promoció del voluntariat social
Apadrinament

Establim col·laboracions entre centres educatius i entitats socials per dur a terme accions conjuntes puntuals o de llarga durada, que permetin apropar als joves al món del voluntariat social (campanyes puntuals, activitats de lleure, Aprenentatge i servei, etc.).

Assessoraments

Resolem dubtes i/o consultes sobre temes de voluntariat, d’entitats socials, àmbits d’actuació, possibles activitats, etc.

Catàleg voluntariat 16 – 18 anys

Donem eines i recursos als joves que vulguin iniciar-se com a voluntaris socials, facilitant-los l’accés a entitats que accepten voluntariat de menors d’edat.

Exposicions i xerrades

Primer impacte sobre què és el voluntariat social. Qualsevol organisme pot sol·licitar una xerrada i, alhora, conèixer persones voluntàries que expliquen les seves experiències i responen a preguntes dels assistents.
També es poden fer reserves de les exposicions itinerants de les quals disposem a la FCVS que conviden a l’observador a participar de la vida associativa del territori.


Exposicions a Barcelona

Exposició Es porta dinsEs porta Dins

Exposició Dóna'tDóna’t


Exposició Suma-t'hiSuma-t’hi

Exposició Omple la teva vida de sentitOmple la teva vida de sentit


Exposicions a Lleida

Ser voluntari dóna fruitsSer voluntari dóna fruits