Mirades. Veure i viure el voluntariat (Edició 2013)

Un projecte d’aprenentatge i servei

Mirades és un aprenentatge vivencial pels joves en col·laboració amb una entitat social. A través de la metodologia d’Aprenentatge i Servei, els joves adquireixen coneixements sobre compromís social i ús de les TIC – TAC -TEP (Tecnologies d’Informació, Aprenentatge i Participació), mitjançant la realització d’un reportatge audiovisual a una entitat social.

La implicació dels joves en aquest projecte és fonamental. Ells mateixos participaran en la creació dels vídeos, creatius i inspiradors, i ho faran per a les entitats escollides.

Amb el projecte Mirades els joves assoleixen coneixements i competències útils pel seu futur, tant a nivell personal, formatiu com professional (aprenentatges). A la vegada, tenen l’oportunitat de crear un material de difusió per a les entitats socials, específicament per als col·lectius atesos (servei).

Vídeos edició 2013

  • ABDEl Daniel explica com gràcies a haver conegut ABD, ha pogut superar el seus problemes amb la droga .Responsables de l’Entitat explicant les seves activitats.
  • ACIDHEls alumnes de l’Escola Claret visiten ACIDH per a conèixer les activitats que fan per a millorar la vida de les persones amb intel·ligència límit.
  • ADSISEn aquest vídeo que han fet els alumnes del Col·legi Kostka de Gràcia ens animen a fer-nos voluntaris.
  • AFANOCEntitat que treballa amb els nens amb càncer i a través de dos ninots ens expliquen què fan i com ho fan.
  • IRESEntitat que treballa en el camp de la inserció familiar. El vídeo explica a través d’usuaris i voluntaris la labor que fan i els seus resultats.
  • FUNDACIÓ PERE TARRÉSEls voluntaris de la Fundació expliquen el perquè son voluntaris i el que els aporta ser-ho.