L’aula del voluntariat

OFERTA FORMATIVA ESPECIAL SITUACIÓ COVID-19

Des de Voluntaris.cat hem reformulat la nostra oferta formativa per tal d’adaptar-nos a la nova situació i poder seguir oferint recursos formatius a les entitats i a les seves persones voluntàries.

Per això durant aquest període anirem facilitant informació sobre formació divida en 3 blocs

- Oferta formativa de Voluntaris.cat amb la informació sobre les formacions online que oferim tant a voluntariat com a responsables de voluntariat.

- Altres ofertes formatives, amb informació de formacions online que poden ser d’interès per a entitats i el seu voluntariat i que ofereixin altres organitzacions.

- Recursos formatius, amb informació de recursos formatius que es troben en línia de manera permanent.

OFERTA FORMATIVA DE VOLUNTARIS.CAT

 Voluntariat
Webinar-La gestió del conflicte. 14 de juliol de 2020 de 11:30 a 13:00h

La situació de crisi sanitària que estem vivint ens ha portat a una tensió emocional individual i col·lectiva que en ocasions pot contribuir a generar situacions de conflicte. És per això que, ara més que mai, és molt necessari poder tenir eines que ens ajudin a gestionar aquestes situacions que poden aparèixer en la nostra quotidianitat.

Gràcies al conveni de col·laboració que tenim amb l’empresa Aigües de Barcelona, us oferim un webinar sobre eines i recursos per a la gestió del conflicte. Aquesta està adreçada a persones voluntàries i serà impartida per Maria Muñoz, membre de l’equip de Seguretat i Salut d’Aigües de Barcelona i la Mònica Rubio de l’equip de Desenvolupament Sostenible d’Aigües de Barcelona.

Cost: Gratuït (Aquesta formació està patrocinada íntegrament per Aigües de Barcelona, en el marc del programa “Ajudant als que ajuden).

Inscripcions obertes fins el 13/07/2020. Places limitades!!!

Inscripcions obertes

Webinar-Acompanyament telefònic i escolta activa. 23 de juliol de 2020 de 11:30 a 13:30h

Sessió orientada a treballar sobre els aspectes clau que cal tenir en compte per a que les persones voluntàries puguin acompanyar a les persones usuàries via telefònica.

Cost: Gratuït

Inscripcions obertes fins el 22/07/2020. 

Inscripcions obertes

 

 


ALTRES OFERTES FORMATIVES

També podeu trobar oferta formativae online del vostre interès a:

 

 


 

RECURSOS FORMATIUS


CALENDARI DE FORMACIONS 2020

ATENCIÓ! Les formacions presencials previstes per aquest any 2020 han quedat temporalment suspeses com a conseqüència del COVID-19.

A mesura que evolucioni la situació anirem actualitzant la informació.

Formació 2020 – Girona           Descarrega
Formació 2020 – Lleida           Descarrega
Formació 2020 – Tarragona      Descarrega
Formació 2020 – Barcelona     Descarrega