Comunicació

Al departament de comunicació de la FCVS treballem per difondre el voluntariat i l’associacionisme, i promocionar la figura de la persona voluntària com agent promotor de canvis socials i transformador de la societat.

La FCVS posem a l’abast de les entitats membres el servei de comunicació amb l’objectiu d’oferir una eina de difusió i esdevenir l’altaveu de les seva missió, activitats, i informacions d’actualitat. A la vegada també difonem els principals actes i serveis que oferim la FCVS: jornades, Escola de Formació, ofertes de voluntariat, exposicions, assegurances, etc.
Des d’aquest departament treballem la comunicació a través del web corporatiu, les xarxes socials i altres vies de comunicació:

 

Notícies i opinió
  • Difusió de notícies d’actualitat sobre temes d’interès de les entitats i promoció d’actes, projectes i fets rellevants.
  • Publicació d’articles d’opinió sobre temes relacionats amb el sector i per a la línia editorial de la FCVS.

 

Agenda

Publicació d’activitats i actes destacables de les entitats i de la FCVS.

 

Xarxes socials

Dinamització diària de continguts per reforçar les informacions publicades.

 

Butlletins

Aparició en els butlletins que envia la FCVS:

  • Butlletí quinzenal: inclou notícies destacables d’actualitat del sector i informació dels serveis de la FCVS per a entitats i ciutadania.
  • FCVS informa: intern per a les entitats membres sobre temes que afecten el sector.
  • Formació: actualitat sobre l’oferta de cursos per a entitats i ciutadania que ofereix la nostra Escola de Formació.
  • Compra i Implica’t: difusió de la compra social i responsable de productes i serveis d’entitats socials d’El Mercat Social.

 

Gestió de la comunicació del portal social de Xarxanet.org

Logo Xarxanet Som l’entitat promotora del portal social Xarxanet.org, referent en temes de voluntariat i associacionisme de Catalunya. Amb aquesta plataforma es difonen, comuniquen i connecten el sector de l’associacionisme i el voluntariat.
Alhora, també s’enforteixen les entitats i es millora la tasca de les persones voluntàries per reforçar un sector que permet la transformació i millora de la nostra societat.
L’any 2016 Xarxanet.org va superar les 450.000 visites i, concretament, el portal social d’aquest web en va rebre un total de 68.536.
El departament de comunicació de la FCVS nodrim de continguts Xarxanet.org, de manera que el portal esdevé una eina de difusió perquè les notícies i actes destacables de les entitats membres puguin guanyar en visibilitat.

 

Assessorament

Acompanyem en matèria de comunicació a les entitats. Si un determinat nombre d’entitats d’un territori esteu interessades en rebre algun tipus de formació, taller o pràctica acompanyada, podeu contactar-nos per tal d’oferir-vos l’assessorament comunicatiu.

 

Documents d’interès

A Documents d’interès s’hi poden trobar informes, guies i altres materials d’actualitat sobre voluntariat, Tercer Sector, documents d’interès per a entitats…

 

Videogaleria i fotogaleria

Recull audiovisual que inclou:

 

Notes de premsa i mitjans de comunicació

Establim una relació constant amb els mitjans de comunicació per promocionar la publicació de continguts vinculats al voluntariat social. Això inclou contacte amb mitjans escrits, ràdios, televisions, mitjans digitals i de comunicació generalistes.
Pots consultar les aparicions als mitjans.