Rap en suport al jovent tutelat en situació de vulnerabilitat

projecte GRL’Espai Jove La Bàscula i l’Associació Punt de Referència celebren un concert de rap solidari al barri de La Marina.

L’Espai Jove La Bàscula, situat al barri de La Marina, s’omplirà de rap el dia 1 de desembre de 2018 gràcies a un concert solidari organitzat conjuntament amb l’Associació Punt de Referència. Un grup de joves del barri barceloní ha promogut aquest concert, que serà un acte de celebració i solidaritat per donar suport al jovent tutelat en situació de vulnerabilitat.

Amb els diners recaptats per la venda d’entrades es donarà suport a un col·lectiu de joves vulnerables de la mateixa edat. L’actuació musical tindrà com a caps de cartell Escandaloso Xpósito i DJ Heras. Altres artistes d’aquest gènere musical seran Adri SZ & Miki Sanchez, Erfus, Ferrer, Pokotakto o Nart One.

El concert solidari, també és una oportunitat perquè artistes joves del barri puguin promocionar-se i col·laborar amb una causa social. Les entrades tenen un preu de 2 euros i tota la recaptació anirà destinada al projecte de mentoria social GR 16-18, una iniciativa que treballa la mentoria des d’un espai de fotografia participativa amb joves tutelats amb risc d’exclusió d’entre 16 i 18 anys.

Aquest jovent es troba en la darrera fase de tutela i són acollits en recursos residencials. El projecte posa el focus en les competències relacionades amb la comunicació, l’auto-coneixement, la consciència emocional, les relacions interpersonals, la iniciativa i l’autonomia per afrontar una emancipació amb recursos.

L’Associació Punt de Referència compta amb 21 anys de trajectòria acompanyant jovent tutelat quan afronten l’edat adulta, mitjançant projectes de mentoria, de suport socioeducatiu i d’habitatge.

Font: Xarxanet.org

Share Button