“Posa’t la gorra!” a Port Aventura

Captura de pantalla 2016-05-19 a las 12.37.09La 14ª edició de la festa solidària “Posa’t la Gorra” tindrà lloc el proper 5 de juny, de 10h al migdia, al parc de Port Aventura.

L’objectiu principal de la festa és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Gràcies a la festa, l’AFANOC pretén ampliar i potenciar la seva base social (socis, col·laboradors, voluntaris i voluntàries, etc) i aconseguir més recursos per tirar endavant tots els seus projectes i programes i a la vegada, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat de futur. 

Part dels recursos econòmics obtinguts van destinats a la remodelació i nova decoració del Servei d’oncohematologia de l’Hospital Maternoinfantil de la Vall d’Hebron i a mantenir i ampliar els serveis de la nova seu de la delegació de Tarragona. També es destinen al manteniment de la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a aquelles famílies amb un fill/ o filla amb càncer i que s’han de desplaçar del seu lloc d’origen a Barcelona per rebre tractament als hospitals de referència.

Programa i activitats

PortAventura World es convertirà en un espai on poder gaudir d’actuacions i animacions, gimcana, tallers i activitats. Diferents grups d’animació donaran la benvinguda al parc de PortAventura World i es dirigiran a la plaça de Xina, epicentre de la festa. Allí hi haurà un escenari com a eix central on es realitzaran les principals actuacions de la festa amb grups musicals, animació i l’acte especial de la jornada: la lectura del manifest per part d’un nen/a o adolescent amb càncer.  Per altra banda, els nens i nenes i les seves famílies podran gaudir de diferents tallers i activitats distribuïts arreu de la plaça. L’AFANOC també comptarà amb un punt dedicat específicament a la comunicació i informació per donar a conèixer qui són, què fan i el perquè de la seva tasca.

Pots consultar el programa aquí

Compra la gorra per accedir a la festa

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que la festa es caracteritza per aquest símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

Per accedir a la festa cal comprar anticipadament la gorra de la campanya. El seu preu és de 19 € i inclou l’accés a la festa i a les instal·lacions del parc durant tot el dia. La gorra-entrada ja es pot adquirir a la delegació d’AFANOC Tarragona, a AFANOC BARCELONA i a la delegació d’AFANOC Lleida. També als punts de venda autoritzats i al web dewww.posatlagorra.org.

La gorra s’entregarà a l’entrada del parc i no es podrà comprar al mateix dia de la festa. Es pot adquirir fins al dia 4 de juny.

 

 

Font: xarxanet.org

Share Button