Les roses, ambaixadores del voluntariat

opinio-eulalia-voluntaris

Eulàlia Mas

Directora de la Federació Catalana de Voluntariat Social

Tothom sap que per Sant Jordi a Catalunya perdem el món de vista: celebrem l’eclosió de la primavera, gaudim dels llibres, engalanem places i carrers,  fem obsequis carregats de significat, i fins… ens maregem amb tanta bellesa sobtada envaint espais i racons!

Per això, un any més, el nostre El Mercat Social abandona el seu ‘espai virtual’ de cada dia, es vesteix de festa i es planta en plena Rambla de Catalunya, gràcies a la cessió d’un estand compartit que ens fa l’entitat sòcia Fundació Jubert Figueras amb qui, de fa ja temps, compartim valors i objectius a l’entorn de l’ESS i del voluntariat.

El dia de Sant Jordi enguany farem festa grossa, i agrairem a persones voluntàries, a entitats sòcies i a persones compradores, que ens permetin continuar fent la nostra magnífica aposta per la venda solidària i el consum responsable.

Ho celebrarem de dues maneres:

  • Enviant un ram de 10 roses fresques a casa de la persona que hagi guanyat el sorteig, activat del dia 8 al dia 15 d’abril, a través del nostre Facebook. Les roses seran obsequi de la FJF i el transport, serà el nostre regal.
  • Patrocinant una nova edició de transport gratuït, que tindrem en marxa tot el dia 10 d’abril, per a persones que es volen assegurar de tenir el producte a casa el dia de Sant Jordi, i durant la pròpia Diada de Sant Jordi, per afavorir l’activitat comercial de les entitats sòcies venedores del nostre El Mercat Social.

En fi, com us deia… Ens hem deixat contagiar per l’esperit lluminós de Sant Jordi, i tenim la convicció que serem més forts/es i resilients, com més col·laborem plegats/des en el nostre compromís amb la comunitat local.

Gràcies a tothom!

Share Button