La FCVS-Girona organitza la III Tertúlia Social per reflexionar sobre els matrimonis forçats

44660136334_5b43b060fb_zEl sopar, impulsat conjuntament amb la Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat de Girona, comptarà amb la participació de la periodista i secretària de l’associació Valentes i Acompanyades, Carme Vinyoles.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i la Càtedra de Responsabilitat Social Universitària de la Universitat de Girona (UdG) ha organitzat el tercer sopar-tertúlia sota el títol ‘Què en saps? Tens opinió sobre: Els matrimonis forçats?’. L’acte, en aquest sentit, té l’objectiu de debatre sobre una pràctica molt arrelada a la violència masclista contra la integritat física, emocional i l’autonomia de les dones.

Per abordar aquesta qüestió, l’acte comptarà amb la participació de la periodista i secretària de Valentes i Acompanyades, Carme Vinyoles. La tertúlia a les comarques gironines serà conduïda per la responsable de comunicació de la Coordinadora d’ONG Solidàries, Sònia Cervià. Aquesta se celebrarà al Restaurant La Rosaleda – Jardí Degustació, situat als Jardins de la Devesa de Girona. El preu del sopar és de 10€ i el pagament es farà en efectiu durant el mateix sopar.

L’acte tindrà aforament limitat i per aquest motiu serà necessari confirmar assistència amb inscripció prèvia. La tercera edició del sopar-tertúlia tindrà lloc el dijous 7 de març a les 19.30h.

Share Button