setembre, 2016

30set20:30XIV Sopar Benèfic de la Fundació OncovallèsAquest any se sortejarà un quadre cedit pel pintor granollerí David del Hierro que expressa el lema d’Oncovallès 2016 “Fent pinya”.20:30 Hotel Ciutat de Granollers, Calle Turo Bruguet, 2, Granollers

més

Detalls

Captura de pantalla 2016-08-05 a las 11.25.55La Fundació Oncovallès ha convocat el 14è sopar benèfic, que enguany centrarà el tema de la jornada en l’oncologia infantil. Per aquest motiu, els assistents podran gaudir d’una taula rodona sota el titol “Els nens tenen càncer?”. La Taula rodona comptarà amb:

  • Dr. Miquel Hernández-Bronchud, oncòleg de l’Hospital General de Granollers, exvocal del Pla Director d’Oncologia del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, exvocal de la Comissió Nacional de l’Especialitat d’Oncologia Mèdica del Ministeri de Sanitat i Igualtat, de Madrid, i fundador i actual president del Comitè Tècnic Sanitari d’Oncovallès.
  • Dra. Maite Coll Sivina, especialista en Oncohematologia pediàtrica de l’Hospital General de Granollers.
  • Professor  Josep Sánchez de Toledo i  Codina, cap del servei d’Oncologia del CS  Vall d’Hebron, Responsable del Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de la Vall d’Hebron.

Els ponents estaran acompanyats a la taula del senyor Pere Cladellas,president de la Fundació Oncovallès i de l’Il.lm. Sr. Josep Mayoral, alcalde de Granollers. Al sopar també hi assistiran una representació de les màximes autoritats catalanes.

Durant el sopar, la fundació realitzarà el tradicional sorteig que enguany serà d’un quadre que expressa el lema d’Oncovallès 2016 “Fent pinya”, cedit pelpintor granollerí David del Hierro.

El tiquet per al sopar té un preu de 60 euros i es podrà adquirir fins al dilluns 26 de setembre (fundacio@oncovalles.cat). Es pot fer l’ingrés al compte corrent de La Caixa ES87 2100-0009-7302-0157-0199, tot indicant el nom de la o les persones a qui correspon l’import.

 

Hora

(Divendres) 20:30

Localització

Hotel Ciutat de Granollers

Calle Turo Bruguet, 2, Granollers

X