octubre, 2016

25oct8:3014:00XI Jornada de voluntariat en l’àmbit de la salutLa Jornada, organitzada per la FCVS, serà un espai de reflexió, intercanvi i aprenentatge envers el voluntariat i la salut mental8:30 - 14:00

més

Detalls

captura-de-pantalla-2016-09-29-a-les-15-01-17Arriba l’11a edició de la Jornada de voluntariat en l’àmbit de la salut sota el títol “Voluntariat i salut mental”. L’acte, organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) amb la col·laboració d’algunes entitats federades, vol ser un espai de reflexió, de sensibilització i d’aprenentatge compartit.

La Jornada pretén, per una part, donar eines als voluntaris i voluntàries que desenvolupen activitats adreçades a persones amb trastorn mental. Per l’altra, també busca explorar com es gestionen programes i equips de voluntariat de manera que siguin inclusius amb aquelles persones voluntàries que pateixen un trastorn mental.

La Jornada està adreçada, per una banda, a responsables i coordinadors d’entitats socials itècnics de voluntariat d’entitats. D’altra banda, es dirigeix a voluntaris i voluntàries d’entitats socials. També es s’adreça a professionals d’equips assistencials de persones amb trastorn mental, així com a totes les persones i institucions que estiguin interessades en la matèria.

Ja et pots descarregar el programa complert i els tallers i espais de reflexió!

Hora

(Dimarts) 8:30 - 14:00

X