novembre, 2017

24nov8:3013:00X Jornada Tècnica Down LleidaLa jornada organitzada per Down Lleida Gira al voltant del tema sota el tema "Compartim i aprenem estratègies per atendre la diversitat"8:30 - 13:00 UDL Campus de Cappont, Carrer de Jaume II, 67Agenda:Agenda

més

Detalls

Programa X Jornada DOWN LLEIDAEl 24 de novembre se celebrarà la 10a Jornada promoguda per Down Lleida a l’Auditori del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida. Va adreçada principalment a tots aquells professors i alumnes de qualsevol etapa educativa.

Les conferències tracten sobre la unió de la família i l’escola per a la inclusió, el respecte a la diversitat en l’ensenyament-aprenentatge i el paper dels centres i la bona pràctica d’ASPASIM, fundada el 1938 a Barcelona.

 

Programa

8.30 h – Lliurament de la documentació

9.00 h – Inauguració de la Jornada

9.30 h – Família i escola: caminant junts per la inclusió a càrrec de Margarita Cañadas Pérez, professora de la Universitat Catòlica de València i directora de l’escola infantil i centre d’atenció primerenca l’Alqueria de la mateixa universitat.

11.00 h – Pausa

11.30 h – L’aula inclusiva, una aula per a tothom: el respecte a la diversitat en els processos ensenyament-aprenentatge a càrrec de Jesús Soldevila Pérez, psicopedagog i professor del Departament de Pedagogia de la Universitat de Vic.

13.00 h – El paper dels centres d’educació especial en l’atenció a la diversitat en l’escola ordinària. La bona pràctica d’ASPASIM a càrrec d’Efren Carbonell Paret, director ASPASIM.

Per tal d’inscriure’s a la jornada cal realitzar una inscripció prèvia al correu electrònic a coordinaciopedagogica@downlleida.org incloent nom, cognoms, professió i centre educatiu (si s’escau) abans del dimecres 22 de novembre.

A banda caldrà realitzar el pagament bancari de 5 € per considerar formalitzada la inscripció.

Hora

(Divendres) 8:30 - 13:00

Localització

UDL Campus de Cappont

Carrer de Jaume II, 67

X