març, 2017

17mar9:3019:30X Jornada d’Acompanyament al Dol i la Malaltia a LleidaLa jornada servirà per reflexionar sobre com podem acompanyar a les persones en procés de dol i proporcionarà les eines necessàries per enfrontar-se a aquesta situació.9:30 - 19:30 Auditori del campus de Cappont (Universitat de Lleida), Carrer Jaume II, 67, Lleida

més

Detalls

Captura de pantalla 2017-01-25 a las 10.24.46

Un any més, l’Associació Grups d’Acompanyament al Dol de Lleida, celebrarà la Jornada d’Acompanyament al Dol i la Malaltia, que tindrà lloc el proper 17 de març a Lleida.

La 10a edició servirà per reflexionar per a veure cap a on anar i com podem acompanyar a les persones en el procés de dol, adaptant-nos a la societat canviant i a les diferents situacions que ens sotmet.

Com en les edicions anteriors, en la jornada hi participaran persones expertes i especialitzades en el camp del sofriment que proporcionaran les eines necessàries per poder compartir i acompanyar la persona que està vivint la pèrdua d’un ésser estimat o la privació de la seva salut i a la vegada, comprendre el dol i el seu abast. 

La jornada donarà el tret de sortida amb una conferència inaugural sota el títol “El cost del dol: signes de dol no resolt i recorreguts sanadors”. Seguidament, i durant tota la jornada, els assistents podran gaudir de diferents taules rodones i espais d’experiències on es reflexionarà sobre l’acompanyament al dol i la malaltia. L’acte finalitzarà amb una concentració a la porta de la Universitat de Lleida.

Com a novetat aquest any la jornada estarà traduïda en el llenguatge dels signes gràcies a la col·laboració de diferents estudiants que facilitaran la comprensió per a les persones sordes que vulguin assistir-hi.

Per tal d’assistir a la jornada caldrà omplir un formulari d’inscripció i realitzar el pagament abans del 8 de març. El preu de l’entrada és de 30 euros i l’aforament és limitat.

Consulta el programa en el següent enllaç.

Hora

(Divendres) 9:30 - 19:30

Localització

Auditori del campus de Cappont (Universitat de Lleida)

Carrer Jaume II, 67, Lleida

X