abril, 2017

20abr11:00Webinar: Claus per a una bona gestió del voluntariatXarxanet.org organitza un webinar sobre la gestió del voluntariat, a càrrec d'experts dels serveis d'assessorament. S'emetrà en directe, a les 11 del matí.11:00

més

Detalls

Captura de pantalla 2017-03-20 a las 13.49.36Les persones voluntàries contribueixen a aconseguir els objectius que es marca una organització sense afany de lucre. A l’hora de gestionar el voluntariat la improvisació no és bona consellera. Per això, cal dedicar temps i recursos a la gestió del voluntariat. En aquest webinar us explicarem a quines entitats i com ens afecta la Llei catalana de voluntariat i quines són les obligacions que tenen les entitats amb programes de voluntariat. També oferirem les claus per preparar un bon Pla de Voluntariat!

El webinar es podrà seguir en directe el dijous 20 d’abril, d’11.00 a 12.00 hores. Anirà a càrrec de Víctor Garcia, gerent de Suport Associatiu (entitat que s’encarrega del Servei d’assessorament jurídic) i la Fundació Pere Tarrés (entitat encarregada del Servei d’assessorament en projectes).

Es pot realitzar la inscripció a través d’aquest formulari.

Els webinars de xarxanet.org són conferències online adreçades a persones que treballen a entitats o hi fan de voluntàries. De novembre de 2016 a gener de 2017 se n’ha realitzat un primer cicle i de febrer a juny engega el segon.

L’avantatge de seguir els webinars en directe és que pots interactuar amb els/les ponents i fer preguntes que respondran en el moment. Tot i així, si no et van bé la data i l’hora, els podràs visualitzar quan et vagi bé, ja que queden publicats com un vídeo al canal de Youtube de Xarxanet Associacionisme. També els trobaràs a l’apartat de Webinars de xarxanet.org.

Hora

(Dijous) 11:00

X