VII Jornada de Voluntariat Social a Lleida

voluntariat 2017 octubreLa Federació Catalana de Voluntariat Social organitza la VII Jornada de Voluntariat Social sota el títol “Joves i voluntaris, passió per la solidaritat”. La jornada tindrà lloc dimarts dia 3 d’octubre, a les 17.00 hores, a la Sala de Juntes de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida.

En aquesta nova edició es comptarà amb la col·laboració de Xavier Pelegrí, professor de Serveis Socials i director de l’Oficina de Desenvolupament i Cooperació de la Universitat de Lleida. La conferència impartida per Pelegrí girarà entorn del voluntariat i la importància que els joves comencin a impregnar-se dels valors de la solidaritat i l’ajuda als altres.

La segona part de la jornada anirà a càrrec de tres entitats federades de la FCVS que explicaran en què consisteix el seu treball diari i incidiran també en la importància dels valors en la tasca realitzada pels seus voluntaris i voluntàries. Les entitats que col·laboraran en aquesta part de l’acte són: ONCEDret a Morir Dignament i Salut Mental Ponent.

Cal confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a lleida@voluntaris.cat. S’emetran certificats d’assistència prèvia sol·licitud.

Programa

17.00 h: Conferència “Joves i voluntaris, passió per la solidaritat” a càrrec de Xavier Pelegrí, professor de Serveis Socials i director de l’Oficina de Desenvolupament i Cooperació de la Universitat de Lleida

18.15 h: Taula d’experiències “Fer de voluntari/a” amb la participació de representants de les següents entitats:

  •                ONCE
  •                Dret a Morir Dignament
  •                Salut Mental Ponent

19.00 h: Cloenda

Share Button