V Jornada “La salut mental la fem entre tots”

Captura de pantalla 2016-08-25 a las 13.27.27La 5a edició de la jornada “La Salut Mental la fem entre tots”, està organitzada per Salut Mental Sabadell  conjuntament amb el centre deSalut Mental del Parc Taulí i la Federació Salut Mental Catalunya i, enguany la temàtica girarà al voltant de la “Influència de l’ambient en la Salut Mental”.

La jornada és una oportunitat per seguir lluitant contra l’estigma, millorar la visió que tenen els pacients i les seves famílies de la malaltia i empoderar-los a superar els seus problemes de salut mental. A més, les entitats continuem creient en la necessitat d’implicar a tots els agents en la gestió dels serveis de salut mental, perquè tal d’aconseguir millorar els serveis públics de salut mental.

Durant l’acte es compartiran espais d’escolta entre pacients, familiars i professionals d’àmbits complementaris (primària, salut mental i addiccions, serveis socials, forces d’ordre, educació…).

L’acte està adreçat a tots els agents implicats: pacients, familiars i professionals dels diferents àmbits d’intervenció (atenció especialitzada, atenció primària, salut mental i addicions, serveis socials, ensenyament…).

Share Button