V Congrés del Tercer Sector Social

Captura de pantalla 2016-05-04 a las 13.24.48El V Congrés del Tercer Sector Social, que organitza la Taula d’Entitats del Tercer Sector de Catalunya, tindrà lloc entre els dies 14 i 17 de juny sota el lema “Crèixer socialment. Més equitat, més sostenibilitat, més solidaritat“.

Les inscripcions es poden fer a partir d’aquesta pàgina web, amb descomptesespecials per a entitats de la Taula del Tercer Sector, persones en situació d’atur, jubilades, voluntàries i estudiants que s’acreditin.

Com a novetat, la inscripció al congrés es pot fer per blocs d’activitats, pangant només per aquells que als quals s’hi vol assistir: debats, àgora d’experiències, visites a entitats o l’entrada a tots els espais

El congrés ha rebut 239 propostes d’entitats i organitzacions socials que hi volen participar. D’aquestes, 206 són experiències per presentar a l’Àgora, i 33 són projectes o serveis que s’ofereixen per ser visitats.

Pel què fa a la temàtica, 207 propostes rebudes estan relacionades amb la innovació en la intervenció social i 32 amb la innovació en la gestió.

En comparació a l’anterior congrés de 2013 hi ha hagut un augment considerable en el nombre de propostes presentades, ja que van ser en total 182: 145 experiències i 37 visites.

També podeu consultar el programa del V Congrés.

Share Button