juny, 2016

02jun19:0021:30Trobada Anual de Punt de ReferènciaPunt de Referència ofereix acompanyament i suport a joves extutelats que han d’emprendre la seva vida adulta un cop surten dels centres on han viscut.19:00 - 21:30 Sala Calidoscopi. Centre Cívic Convent de Sant Agustí, Carrer Comerç, 36, 08003, Barcelona

més

Detalls

Captura de pantalla 2016-06-01 a las 11.20.46La Trobada Anual de Punt de Referència és un espai lúdic obert a la participació de totes les persones que formen part de l’associació:  els i les joves i voluntaris, que doneu suport com a socis o donants, els que participen de la xarxa d’entitats i empreses col·laboradores, juntament amb la junta directiva i l’equip tècnic.

El lema d’enguany de la trobada anual és “100% Punt: tots i totes som Referents!”, ja que des de l’entitat es vol fer una aposta per fer visible que tothom té habilitats, capacitats i coneixements, que pot compartir amb els altres.  D’aquesta manera volen fer contrapunt a algunes imatges i estereotips negatius sobre els joves que sovint es destaquen pels mitjans de comunicació.

La jornada començarà a les 19 hores amb uns tallers de mostra i seguidament, a les 20h, es realitzarà un concert. Els assistents també podran gaudir d’un pica pica i un moment de ball. A més, durant la trobada es farà un sorteig d’obsequis.

Punt de Referència és una entitat catalana sense ànim de lucre creada l’any 1997 per oferir acompanyament i suport al col·lectiu de joves extutelats que han d’emprendre la seva vida adulta un cop surten dels centres on han viscut sota la tutela de la Generalitat de Catalunya.

 

Hora

(Dijous) 19:00 - 21:30

Localització

Sala Calidoscopi. Centre Cívic Convent de Sant Agustí

Carrer Comerç, 36, 08003, Barcelona

X