juny, 2016

15jun19:0021:00Taula rodona: Cooperació, voluntats i voluntarismesEn un espai de convivència entre entitats, voluntariat, respostes formals i informals, es debatrà sobre maneres de col·laborar davant la situació que es troben les persones refugiades. 19:00 - 21:00 Museu Marítim de Barcelona, Av. de les Drassanes s/n

més

Detalls

El Museu Marítim de Barcelona (MMB) acull la taula rodona “Cooperació, voluntats i voluntarismes. Una resposta des del compromís al drama dels refugiats a la Mediterrània”, organitzada pel Pla Barcelona Ciutat Refugi, de l’Ajuntament de Barcelona.

La situació a Grècia arran de l’arribada de persones que fugien de la guerra de Síria, amb imatges colpidores, provoca la reacció de la societat. Les respostes lentes, a vegades immòbils, per part dels governs fan que la societat busqui maneres de col·laborar a pal·liar el patiment d’aquestes persones.

En un espai de convivència entre entitats, voluntariat, respostes formals i informals, es debatrà sobre aquestes maneres de col·laborar.

L’MMB acull aquesta  taula dins l’àmbit de reflexió Mar, Mort, Mans l’espai multidisciplinari creat per a denunciar el drama dels refugiats a la Mediterrània i reivindicar el treball humanitari de centenars de persones voluntàries que lluiten per tendir una mà, salvar vides i recollir el testimoni de les restes de naufragi. A la taula hi participaran:

-David Llistar, Director de Justícia Global i Cooperació Internacional, Ajuntament de Barcelona.
-Toni Borrell, StopMareMortum
-Bàrbara Díaz, Creu Roja a Catalunya
-Arnal Ballester, Gràcia Barri Obert.

Hora

(Dimecres) 19:00 - 21:00

Localització

Museu Marítim de Barcelona

Av. de les Drassanes s/n

X