octubre, 2016

02oct9:0021:00'Si tu vienes, ellos llegan!' cursa solidària a SalouAquest any les entitats escollides per destinar els beneficis recaptats són l'Hospital materno-infantil Sant Joan de Déu i l'Aliança Von Hippel Lindau Espanya.9:00 - 21:00 Platja de Llevant, Plaça de les Comunitats Autònomes, Salou

més

Detalls

sociathlon_baixaSalou acollirà la segona edició de la Sosciathlon, una carrera 100% solidària. Aquest any les dues entitats escollides per destinar els beneficis recaptats són l’Hospital materno-infantil Sant Joan de Déu i l’Alianza Española de familias de Von Hippel Lindau.

Els participants en la Sosciathlon podran escollir un d’aquests tres esportsper participar en la jornada esportiva: nedar en aigües obertes, córrer en una cursa a peu o pedalejar en BTT. Per als més petits i petites hi ha l’opció d’escollir entre dues proves: córrer o nedar.

Els participants que desitgin participar a la Sosciathlon hauran d’omplir via online el full d’inscripció i acceptar el reglament o normativa general de la prova.

A més, totes aquelles persones que vulguin col·laborar en la iniciativa però no pugui participar esportivament podran realitzar la seva donació mitjançant eldorsal 0, ja sigui via online o in situ el mateix dia de la prova.

Per altra banda, des de Sosciathlon s’estan cercant persones voluntàries per tal de poder donar suport en el desenvolupament de les diferents proves i en els serveis posteriors a aquestes. Si vols participar com a voluntari o voluntària no dubtis en apuntar-te en el següent enllaç.

Hora

(Diumenge) 9:00 - 21:00

Localització

Platja de Llevant

Plaça de les Comunitats Autònomes, Salou

X