maig, 2016

04mai(mai 4)10:0008(mai 8)15:00Shopp Out a GironaArriba una nova edició de shopping social per divulgar i donar suport a la tasca de la Fundació Ramon Noguera.10:00 - 15:00 (8) Grup Fundació Ramon Noguera, C/ Indústria, 22, Polígon mas Xirgu, Girona

més

Detalls

Captura de pantalla 2016-05-03 a las 13.25.41Arriba una nova edició de shopping social per divulgar i donar suport a la tasca de la Fundació Ramon Noguera que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

El Shopp Out celebra una nova edició a Girona durant 5 dies on 30 primeres marques de moda vendran els seus articles a la seu de la fundació amb descomptes de fins al 70%. El fet diferencial és que el 5% de les vendes obtingudes es destinaran a projectes socials de la Fundació Ramon Noguera, de manera que l’entitat podrà obtenir recursos per a la seva tasca alhora que es dóna a conèixer.

Alhora, sota l’eslògan de Happy Shopping, a més de la zona comercial, el Shopp Out posa a l’abast dels assistents diferents concursos, zones de restauració i una zona infantil amb Danonio on els més petits i petites podran gaudir de tallers i degustacions. A més, els visitants també tindran l’opció de provar el nou model de Toyota cortesia del concessionari Japan 21. Per altra banda, Roger Argemí, “Fricandó matiner” de RAC 105, el grup de pop Pokers i els d’Ovella Xao seran els encarregats d’animar la jornada amb diferents concerts i talk shows.

La Fundació Ramon Noguera treballa des de fa 50 anys per garantir i millorar la qualitat de vida amb les persones amb discapacitat intel·lectual de Girona i la seva comarca.

Per a més informació sobre l’esdeveniment es pot consultar el web de l’entitat o el web del Shopp Out.

Hora

4 (Dimecres) 10:00 - 8 (Diumenge) 15:00

Localització

Grup Fundació Ramon Noguera

C/ Indústria, 22, Polígon mas Xirgu, Girona

X