Sessió informativa sobre voluntariat

Captura de pantalla 2017-02-06 a las 13.52.36La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una trobada adreçada a les persones que volen iniciar-se en el món del voluntariat social. Amb l’objectiu d’apropar el voluntariat a les persones que volen ser voluntàries, la FCVS ha organitzat una sessió informativa que es desenvoluparan durant el primer i segon trimestre d’aquest any.

En aquesta trobada, els assistents podran conèixer què és el voluntariat social, com es pot col·laborar en una entitat, per a qui es fa i quines accions es poden dur a terme.

La sessió formativa es portaran a terme el proper dia 29 de maig a les 10h. El lloc on es desenvoluparan és la seu de la FCVS (C. Grassot 3, planta baixa. Sala de formació) i tindran una durada aproximada d’una hora.

La sessió és gratuïta però per motius d’aforament es prega prèvia inscripció via telefònica al 93 314 19 00 o per correu electrònic a progames@voluntaris.cat o barcelona@voluntaris.cat (indicant com a motiu “Sessió Informativa” i el dia escollit per fer-la).

Assessorament personalitzat

Per tal d’ajudar a trobar una entitat on col·laborar, la FCVS oferirà a tots els assistents un assessorament personalitzat que es portarà a terme posteriorment a la sessió informativa. En aquest sentit, les persones que estiguin interessades hauran de concertar cita prèvia a través del telèfon 93 314 19 00 o via correu electrònic a voluntaris@voluntaris.cat.

Share Button