juny, 2016

13jun10:0011:00Sessió informativa sobre voluntariatLa FCVS organitza la trobada adreçada a les persones que volen iniciar-se en el món del voluntariat social.10:00 - 11:00 Federació Catalana de Voluntariat Social, C. Grassot 3, planta baixa (sala de formació)

més

Detalls

Amb l’objectiu d’apropar el voluntariat a les persones que volen ser voluntàries, la FCVS ha organitzat sessions informatives que es desenvoluparan durant els mesos de maig i juny.

En aquestes trobades, els assistents podran conèixer què és el voluntariat social, com es pot col·laborar en una entitat, per a qui es fa i quines accionses poden dur a terme.

Inscripció

Les sessions són gratuïtes però per motius d’aforament es prega prèvia inscripció via telefònica al 93 314 19 00 o per correu electrònic a progames@voluntaris.cat obarcelona@voluntaris.cat (indicant com a motiu “Sessió Informativa” i el dia escollit per fer-la).

Assessorament personalitzat

Per tal d’ajudar a trobar una entitat on col·laborar, la FCVS oferirà a tots els assistents unassessorament personalitzat que es portarà a terme posteriorment a la sessió informativa. En aquest sentit, les persones que estiguin interessades hauràn de concertar cita prèvia a través del telèfon 93 314 19 00 o via correu electrònic a voluntaris@voluntaris.cat.

Hora

(Dilluns) 10:00 - 11:00

Localització

Federació Catalana de Voluntariat Social

C. Grassot 3, planta baixa (sala de formació)

X