febrer, 2017

01feb20:30Rock contra el càncerEl concert té l'objectiu de recaptar fons per tal de millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i dels seus familiars i rendir homenatge a Isabel Castro, víctima d'un càncer pulmonar.20:30

més

Detalls

CONCERTS-A-LUZ-DE-GAS-ELS-ESCARABATS-1“Rock contra el càncer” és un concert solidari dedicat a les persones malaltes de càncer i els seus familiars que lluiten cada dia per fer front a la malaltia. Es tracta d’una actuació musical organitzada per Meritxell Pericas i Toni López per rendir homenatge a la seva mare i dona, Isabel de Castro Valls, que va ser víctima d’un càncer pulmonar, diagnosticat només un mes i mig abans de la seva mort. Per tal de millorar el benestar de la Isabel i la dels seus familiars, la Fundació Oncolliga va oferir el material necessari i suport social i emocional durant el procés de la malaltia.

El concert solidari també retrà homenatge a tots els voluntaris de la Fundació Oncolliga i a totes les persones que ajuden a l’entitat a través de donacions i aportacions econòmiques.

La banda Forrest Glam & The Spider from MarsGeisherThe Cross Roads Country BandEls Escarabats i The West Way són els cinc grups musicals que participaran en el concert solidari de forma desinteressada. Al final del concert tots els grups cantaran a l’escenari el “Hey Jude” de The Beatles.

El preu de l’entrada serà un donatiu de 10 € i les persones que no puguin assistir al concert però vulguin col·laborar podran contribuir amb l’anomenada fila zero. 

Hora

(Dimecres) 20:30

X