gener, 2017

18gen19:00Reunió informativa sobre voluntariat internacional a YamunaYamuna ONGD organitza una reunió informativa sobre els projectes de cooperació que l’entitat porta a terme a Madagascar i les activitats on poden participar les persones voluntàries.19:00 Centre Cívic Urgell, Carrer Paris 97, local 2

més

Detalls

Captura de pantalla 2017-01-12 a les 15.05.58Si vols participar en un projecte de cooperació internacionalYamuna ONGD t’obre les seves portes perquè coneguis què està realitzant l’entitat a Madagascar. Per això, ha convocat una reunió informativa el pròxim 18 de gener on explicaran les activitats que les persones voluntàries poden realitzar amb aquest projecte.

A Madagascar ser voluntari o voluntària és una bona manera d’acostar-se a la realitat dels països del Sud. És una oportunitat per compartir, per aprendre icomprendre i per créixer, respectant la cultura local, abandonant tota idea paternalista i amb l’objectiu final que la cooperació no sigui necessària. Yamuna ONGD disposa d’un espai per acollir a les persones voluntàries, que podran participar en activitats amb els infants del centre educatiu o amb lacooperativa de dones.

Per confirmar l’assistència o per a més informació es prega enviar un correu electrònic a admin@yamuna.org.

Hora

(Dimecres) 19:00

Localització

Centre Cívic Urgell

Carrer Paris 97, local 2

X