desembre, 2016

13dev19:45Presentació del videoclip solidari "Tendresa" del grup Sommeliers en benefici de YamunaL’objectiu de l’acte és recaptar fons per garantir alimentació diària de 375 nens i nenes de l’ONG Yamuna a Madagascar. 19:45 SGAE, Passeig de Colom, 6, Barcelona

més

Detalls

3k-jpgEl grup de música Sommeliers presenta l’adaptació de “Tendresa”, un tema de Lluís Llach amb arranjaments del músic, pianista i compositor Sergi Cuenca. No és la primera vegada que el grup, integrat per 5 joves dedicades professionalment a la música, presenta un videoclip solidari. En aquesta ocasió, Sommeliers han gravat un vídeo interpretant Tendresa que s’estrenarà en primícia a la Sala Mompou de l’SGAE a Barcelona. A més, durant l’acte,interpretaran en directe quatre temes musicals:

  • La Plaça del Diamant (Ramon Muntaner) amb arranjament d’Eduard Vila.
  • L.O.V.E. (Nat King Cole, música B. Kaempfert, Lletra M. Gabler) amb arranjament Jordi Nus.
  • Avui (tema original Sommeliers) amb música i arranjament de Bernat Català i lletra de Rocio Seligrat.
  • Tendresa (Lluís Llach) amb arranjament de Sergi Cuenca.

“Tendresa” és un vídeo musical on les 5 joves integrants del grup apareixen sense instruments, reivindicant la importància de viure i sentir l’essència de les coses i de la lleugeresa del viatge i compartint amb l’espectador que “la tendresa neix amb el com, no amb el que”.

En acabar l’acte, que estarà presentat per la periodista del vadevi.cat Eva Vicens, se servirà entre tots els assistents una copa de vi del Celler Vall Llach (DOQ Priorat), amb la col·laboració de Riedel -Euroselecció.

Entrada solidària per l’alimentació infantil a Madagascar

L’entrada a l’acte té un preu solidari de 5 euros i es destinarà íntegrament a l’ONG Yamuna, amb seu a Barcelona. L’organització treballa per millorar les condicions de vida d’infants i dones a Madagascar. En concret, els donatius de la presentació del videoclip “Tendresa” de Sommeliers es destinaran a assegurar els àpats diaris de 375 nens, que tenen un cost mensual de 1.340 euros.

Cada dia des de l’ONG Yamuna se serveixen prop de 400 àpats a infants que no el tenen garantit a casa seva. Des de l’ONG Yamuna es procura alimentar-los amb una dieta rica i equilibrada que els permeti créixer sans i puguin estudiar en condicions. Durant l’acte, la responsable de projectes de Yamuna, Mireia Trias Trueta, explicarà com treballen in situ i com és d’important atendre a aquesta necessitat bàsica.

El primer disc de Sommeliers “Quinze d’Abril” també estarà a la venta el 13 de desembre a la sala Mompou de l’SGAE i un percentatge de les vendes d’aquest dia es destinaran a l’ONG Yamuna.

Hora

(Dimarts) 19:45

Localització

SGAE

Passeig de Colom, 6, Barcelona

X