febrer, 2017

14feb18:30Presentació del manual sobre mesures d’igualtat de gènere per a entitatsEl centre cívic Pati Llimona, a Barcelona, acollirà la presentació d'aquesta guia, que inclou eines i mètodes per evitar casos de discriminació de gènere a les associacions.18:30 Centre Cívic Pati Llimona, Carrer del Regomir, 3, Barcelona

més

Detalls

Captura de pantalla 2017-02-13 a las 10.01.19El dimarts 14 de febrer es presentarà al centre cívic Pati Llimona, a Barcelona, el “Manual sobre la incorporació de la perspectiva de gènere i mesures d’igualtat per a entitats”, editat per Torre Jussana.

El Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones (CIRD) de la Regidoria de Feminismes i LGTBI ha redactat el manual, que inclouconceptes bàsics i fonaments legals, informació i eines perquè les associacions puguin incorporar la perspectiva de gènere en els seus projectes, i continguts teòrics per fomentar la igualtat i prevenir casos d’assetjament.

El manual es podrà descarregar gratuïtament després de la presentació o es podrà comprar en paper per cinc euros, contactant amb Torre Jussana a través del correu tjussana@bcn.cat.

Aquest document passarà a formar part de la col·lecció d’Útils Pràctics de Torre Jussana, centre de serveis a les associacions de Barcelona. La col·lecció està formada per publicacions periòdiques d’interès per a les associacions.

L’acte és obert a tothom però cal inscripció prèvia. Les persones que hi assisteixin s’enduran un exemplar gratuït.

Hora

(Dimarts) 18:30

Localització

Centre Cívic Pati Llimona

Carrer del Regomir, 3, Barcelona

X