juliol, 2016

08jul9:0010:30Presentació de l’Anuari 2015 de la Reforma HoràriaEl projecte de reforma dels horaris de manera que s’assoleixi l’adaptació a uns temps més humans i cívics presenta l9:00 - 10:30 Espai Endesa, C. Roger de Flor, 38-56

més

Detalls

imgresLa Iniciativa per a la Reforma Horària  pretén incidir en la reforma dels horaris de manera que s’assoleixi l’adaptació a uns temps més humans i més cívics. Per tal d’implementar el projecte, s’han contemplat tres anys de compromís, del 2014 –on la FCVS hi va col·laborar en el grup motor de la presentació de la iniciativa en l’àmbit associatiu- fins el 2016, any en què es pretén formular el Pacte Nacional per a la Reforma Horària.

Amb la feina feta d’aquests anys, el proper 8 de juliol serà el moment de presentar l’Anuari 2015. A l’acte, donarà la benvinguda la directora general d’ENDESA Catalunya, Isabel Buesa, i es comptarà amb la ponència del catedràtic de Dret financer i tributari de la UB, Joan-Francesc Pont. En el torn de les intervencions prendrà la paraula el membre del Consell Assessor per a la Reforma Horària i la Fundació Factor Humà, Llúís Casado; el coordinador de Respon.cat, Josep Ma Canyelles; i el president d’AEDIPE Catalunya, Ricardo Alfaro. Finalment la cloenda vindrà de la mà consellera de la Presidència del Govern de la Generalitat, Neus Munté.

Reptes Reforma Horària

La reforma horària té tres grans reptes. Per una banda, recuperar les dues hores de desfasament horari en relació a la resta del món. Per l’altra, impulsar una nova cultura del temps a les organitzacions a favor dels models més eficients i més flexibles per atendre les noves complexitats socials. Finalment, en el marc d’una reordenació global europea.

Hora

(Divendres) 9:00 - 10:30

Localització

Espai Endesa

C. Roger de Flor, 38-56

X