febrer, 2017

03feb(feb 3)8:0004(feb 4)21:00Posem-li pebrots al càncer 2017La iniciativa té com a objectiu solidaritzar-se amb les persones que pateixen aquesta malaltia i aconseguir diners per desenvolupar projectes d’atenció.8:00 - 21:00 (4) Diferents establiments Condis (consultar llistat), Diferents establiments Condis (consultar llistat)

més

Detalls

logo pebrot_br

Amb motiu del “Dia mundial del càncer”, la FECEC celebrarà la campanya“Posem-li pebrots al càncer 2017”, que té com a objectiu solidaritzar-se amb les persones que pateixen aquesta malaltia, difondre la tasca de suport i ajuda de les entitats federades i aconseguir diners per desenvolupar els projectes d’atenció als malalts de càncer i les seves famílies.

La campanya tindrà lloc els dies 3 i 4 de febrer en més de 400 establiments Condis i, des de la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer, es demana la participació de persones voluntàries per tal de poder tirar endavant la campanya i donar suport als punts de venda.

Les persones voluntàries hauran d’estar presents als supermercats oferint als clients una bossa de pebrots, que la cadena prepararà per a la campanya, a un preu simbòlic d’1,5 €. La missió dels voluntaris també consistirà a informar sobre els serveis d’Oncolliga i els objectius de la campanya. Totes les aportacions recollides es destinaran íntegrament a projectes de suport i atenció als malalts oncològics i les seves famílies.

Per a participar-hi, caldrà omplir el formulari que es troba al web d’Oncolliga. A més, en el següent enllaç trobareu un llistat amb tots els establimentsque participaran en la campanya. Les persones que vulguin formar-ne part hauran de buscar el número de botiga i districte postal del supermercat al llistat i indicar la disponibilitat en el formulari.

 

Hora

3 (Divendres) 8:00 - 4 (Disaabte) 21:00

Localització

Diferents establiments Condis (consultar llistat)

Diferents establiments Condis (consultar llistat)

X