març, 2017

26mar9:3014:00Posa't la Gorra a la Festa de l'Arbre de TàrregaLa celebració del Posa't la Gorra s'emmarcarà dins la tradicional Festa de l’Arbre de Tàrrega, una jornada per descobrir la riquesa natural i paisatgística del Parc de Sant Eloi.9:30 - 14:00 Parc de Sant Eloi, Carrer dels Amics de l'Arbre, 35, Tàrrega

més

Detalls

c252386d-4b8f-43e4-85d8-2c5893889d14La tradicional Festa de l’Arbre de Tàrrega tindrà enguany caràcter solidari i acollirà per primera vegada la celebració del Posa’t la Gorra, una iniciativa que pretén sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic. La campanya del Posa’t la Gorra és la principal font de recursos per finançar els projectes i serveis que AFANOC ofereix gratuïtament a les famílies d’infants malalts amb càncer.

Així, l’Associació dels Amics de l’Arbre i l’Ajuntament de Tàrrega uniran esforços amb l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) per oferir un matí ple d’activitats de sensibilització i d’oci.

El programa s’iniciarà a les 9:30 h amb un esmorzar popular per a grans i petits a la plaça de les Alzines. Després, vora l’esplanada dels dipòsits, es plantarà una alzina commemorativa en honor a l’AFANOC, com a testimoni del compromís de Tàrrega vers l’entitat. Tot seguit, a les 11 del matí, s’iniciarà la festa Posa’t la Gorra presentada pel popular il·lusionista Mag Lari. Durant dues hores, i en contacte amb la natura, se succeiran diversos tallers, actuacions musicals, animació infantil, exhibicions d’entitats i la lectura del manifest de l’AFANOC.

A més, fidels al costum de la Festa de l’Arbre, els Amics de l’Arbre organitzaran una visita guiada per diversos indrets del Parc de Sant Eloi. El programa es tancarà a la 1 del migdia amb la plantada d’un llorer, aquesta vegada en honor a l’Esbart Albada de Tàrrega. L’acte, que tindrà lloc vora la plaça de la Sardana, rememorarà el 60è aniversari de l’entronització de la Mare de Déu de Montserrat al Parc de Sant Eloi l’any 1956.

El públic podrà fer la seva aportació adquirint la gorra solidària al preu de 7 euros el mateix dia 26 al Parc de Sant Eloi o des d’aquesta setmana en els comerços col·laboradors de la ciutat. L’Associació dels Amics de l’Arbre, a més, sortejarà entre totes les persones que hagin adquirit la gorra solidària una pintura de l’artista Carmina Castelló.

Consulta el programa en el següent enllaç.

Hora

(Diumenge) 9:30 - 14:00

Localització

Parc de Sant Eloi

Carrer dels Amics de l'Arbre, 35, Tàrrega

X