maig, 2016

19mai17:00Participa en la creació del mural del TAST Social de TarragonaLa pintada del mural a la paret es troba dins el projecte del departament de joventut de l’ajuntament de Tarragona “Murs que parlen”. 17:00 Passeig de les Palmeres, Passeig de les Palmeres, 43003, Tarragona

més

Detalls

Captura de pantalla 2016-05-05 a las 13.01.30Un any més tornem a celebrar una nova edició del TAST Social a Tarragona. Per aquest motiu, i per fer la màxima difusió de l’esdeveniment, necessitem la teva col·laboració per realitzar el mur del TAST Social i gravar les imatges del vídeo promocional per la nova edició. Necessitem ser el màxim nombre de persones posant la nostra mà a la paret i sumant-nos al moviment “El voluntariat transforma la vida”. D’aquesta manera, el mural quedarà a la paret del Passeig de les Palmeres de Tarragona per tal de donar a conèixer l’acte i fer reflexionar a la ciutadania.

El TAST Social està adreçat a tots els públics i comptarà amb un acte principal el 10 de juny on les entitats es trobaran a la Rambla Nova amb l’objectiu de donar a conèixer la seva tasca, però sobretot, de fer reflexionar als ciutadans sobre el paper clau de les entitats socials i el valor de tota la feina que cada dia tiren endavant centenars de voluntaris.

Hora

(Dijous) 17:00

Localització

Passeig de les Palmeres

Passeig de les Palmeres, 43003, Tarragona

X