M4Social Day – TIC per la inclusió social!

4_slide-m4social_les-tic_v2El proper dijous 24 de novembre, a l’Auditori de Barcelona Activa, es celebrarà el m4Social Day – TIC per la inclusió social. Aquest esdeveniment, és el punt de trobada pel món tecnològic, les entitats socials i l’emprenedoria. L’objectiu de la trobada, és ajudar i reforçar la innovació i la digitalització del tercer sector en col·laboració amb administracions i empreses.

La iniciativa ‘m4Social’/inclusive Mobile’ pretén desenvolupar el valor social del mòbil i el seu gran potencial per donar resposta a les necessitats socials, principalment dels col·lectius i persones més vulnerables, i impulsar la transformació digital de les entitats socials i dels serveis d’atenció a les persones.

‘m4Social’ posarà en contacte les necessitats socials detectades per les 3.000 entitats socials que agrupa la Taula del Tercer Sector, els desenvolupadors d’aplicacions mòbils (i solucions tecnològiques) i les fonts de finançament per fer-les realitat. ‘m4Social’ vol que aquests tres actors comparteixin coneixement, i alhora vol formar en habilitats digitals als professionals que treballen amb les persones i col · lectius vulnerables per impulsar la transformació digital d’entitats i serveis.

L’acte està obert a professionals, entitats socials, administracions públiques, empreses, i a totes les persones que vulguin conèixer experiències innovadores en curs, compartir inquietuds, fer noves propostes, intercanviar idees i reflexionar junts perquè les TIC ajudin a millorar les entitats, persones i col·lectius més necessitats.

L’horari serà de les 08.45h del matí fins les 14.00h de la tarda. Per assistir al m4Scoail Day, cal formalitzar la inscripció en el següent enllaç.

Consulta el programa aquí.

Share Button