abril, 2016

28abr19:0021:00Lliurament de premis a Lleida del 7è Concurs de Relats de Voluntariat SocialEs lliuraran els premis als guanyadors de Lleida que han explicat i compartit a través d’un relat curt la seva experiència de voluntariat en el marc d’una entitat social19:00 - 21:00 Sala d’actes de la Biblioteca Pública de Lleida, Rambla d’Aragó, 10 Lleida

més

Detalls

28 d’abril.- Un any més ha tornat el Concurs de Relats de Voluntariat Social organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social i, com no, ha arribat l’hora de guardonar els millors relats. Com en les edicions anteriors, la convocatòria ha estat oberta a qualsevol persona que vulgui explicar i compartir la seva experiència de voluntariat en el marc d’una entitat social.

En aquesta 7a edició del Concurs de Relats de Voluntariat Social, la FCVS, us anima gaudir d’una tarda on la literatura i el voluntariat es donaran més de la mà que mai. Un acte adreçat a tots els públics que esdevindrà una bona oportunitat per descobrir quins són els relats guanyadors i conèixer qui hi ha darrera de la mà que els ha escrit.

Us esperem a la Sala d’actes de la Biblioteca Pública de Lleida (Rambla d’Aragó, 10. Lleida) a les 19:00 h.

Hora

(Dijous) 19:00 - 21:00

Localització

Sala d’actes de la Biblioteca Pública de Lleida

Rambla d’Aragó, 10 Lleida

X