maig, 2017

05mai17:0020:00Llavor Groga: replantem la llavor!Es sortejarà una cistella ecològica on hi hauran productes d'El Mercat Social17:00 - 20:00 Centre Cívic Casa Groga, Av. Jordà 27

més

Detalls

llavor-grogaEl Centre Cívic Casa Groga ha organitzat l’acte La Llavor Groga per treballar i potenciar entre les famílies veïnes del barri i voltants l’alimentació ecològica i de proximitat i els hàbits d’una vida sostenible i tot el que això comporta. Per això, durant tota la tarda, es podrà gaudir d’una mostra d’entitats, una gimcana familiar i espectacles. A més es sortejarà una cistella ecològica on hi ha participat El Mercat Social oferint un lot d’alimentació ecològica d’Aprodisca.

Tallers i Entitats

Des de les 17 h fins a les 18.30 h es podrà gaudir d’una mostra d’entitats i gimcana familiar. Així, El Senglar Groc, cooperativa de consum, oferirà un taller de broquetes de fruita i animarà a reflexionar sobre la importància del consum responsable i de proximitat.

Per la seva part, la Fundació Tres Turons, maquillarà als participants mitjançant els seus alumnes, sempre col·laboradors i al servei dels infants. A més, el  Col·lectiu Agudells, organitzarà una exposició de joguines antigues on es guarniran testos. A més, els assistents podran portar la seva planta i/o llavor i s’intercanviarà.

Per la seva part, El Banc de Sang farà un taller per ajudar a entendre de forma lúdica, la importància i l’heroïcitat de l’acte de donar sang. Finalment l’Escola d’Art Floral i Disseny de Jardins de Catalunya, ajudarà a crear una llavor única, preciosa i irrepetible que podem regalar.

Sorteig

Els participants optaran al sorteig d’ una cistella ecològica on hi ha participat El Mercat Social oferint un lot d’alimentació ecològica d’Aprodisca. A més, el lot també conté: fruites i verdures fresques i de proximitat, cervesa artesana i visita per conèixer el seu procés de fabricació, capsa de galetes variades i pa artesans, vals per spa i relax,  val per comprar roba infantil , contes, testos aromàtics… tot d’obsequis saludables i de proximitat per grans i petits.

Més diversió

La tarda continuarà a les 18.30 h amb l’espectacle familiar “ Pipa el titella meravella”,  a càrrec de Néstor Navarro, i a les 19.30 h amb Replantem l’Hort de la Casa Groga

Hora

(Divendres) 17:00 - 20:00

Localització

Centre Cívic Casa Groga

Av. Jordà 27

X