maig, 2016

20mai10:0014:00Jornada tècnica: "La mirada i la cura" de l'Associació EsquitxL’entitat realitza una tasca d’educació i acompanyament dels infants i les seves famílies del districte de Ciutat Vella de Barcelona.10:00 - 14:00 Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona

més

Detalls

image002L’associació Esquitx ja fa 30 anys que acompanya als infants i a les famílies del districte de Ciutat Vella, concretament del barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. El compromís de l’associació Esquitx es centra a realitzar una tasca de prevenció, assistència, promoció i educació d’infants, sovint amb famílies amb dificultats econòmiques i/o socials, fent una tasca d’acompanyament d’aquestes a partir del seguiment individual, conjuntament amb els serveis ubicats al barri.

Per celebrar el 30 anys des de l’associació s’organitza una jornada tècnica sota el nom: “La mirada i la cura”. L’acte comptarà amb la presència de Jesús Vilar, vocal de la Comissió Permanent de l’Observatori dels Drets de la Infància de la Generalitat de Catalunya; Eduard Sala, responsable d’acció social de Càritas Diocesana de Barcelona i Anna Capdevila, coordinadora d’Esquitx.

Per tal d’assistir-hi cal confirmar assisstència a: esquitx@esquitx.org

Hora

(Divendres) 10:00 - 14:00

Localització

Palau Macaya

Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona

X