octubre, 2016

20oct9:0017:30Joves i violència masclista: Que no t'emboliquin amb la violència!Amb aquesta jornada es pretén facilitar un espai de trobada, de reflexió i de proposta entorn de les polítiques de joventut i igualtat i promoure l'intercanvi de coneixement.9:00 - 17:30 Centre de Recerca Tèxtil, Plaça de la Indústria, 1, Canet de Mar

més

Detalls

captura-de-pantalla-2016-10-13-a-las-12-40-19El proper 20 d’octubre celebrarem la Jornada Joves i violència masclista: Que no t’emboliquin amb la violència! 34a Jornada de polítiques locals de joventut i 14a Commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones.

L’objectiu de la jornada és propiciar un espai de trobada, de reflexió i d’intercanvi entorn a la prevenció de la violència masclista entre els i les joves. La sessió s’adreça a electes i personal tècnic de les administracions locals i membres d’entitats juvenils que treballen en les matèries de joventut i igualtat.

PROGRAMA

09.00h:      Recepció i inscripcions

09.15h:      Presentació institucional

09.45h:      No sólo duelen los golpes. Pamela Palenciano. Taller vivencial i col·loqui. Modera Celia Garrido.

11.30h:      Pausa

12.00h:      Dialoguem sobre experiències de prevenció de la violència masclista en l’àmbit de joventut. Taula rodona moderada per Sílvia Migueiz de l’Agència Catalana de Joventut. Amb la participació de:

  • Programa Beldur Barik. A càrrec de Socorro Álvarez, responsable de l’Àrea d’Eliminació de la Violència contra les Dones d’Emakunde, Institut Basc de la Dona
  • Protocol de prevenció de les agressions sexistes a festes majors, del barri del Poble Sec de Barcelona. A càrrec de Carla Alsina Muro, activista en el col·lectiu Poble Sec i directora de l’àrea de violències masclistes, gènere i interseccionalitat d’Irídia, centre per a la defensa dels drets humans

13.30h:      Pausa dinar

15.00h:      Tallers simultanis. Accions per a la prevenció de la violència masclista:

  •    Metodologia fem tec! fomentem l’empoderament al carrer – Maria Navarrete de l’Associació Cultural i Socioeducativa Ai Carai!
  •    Més enllà del taller bolet - Sara Barrientos de l’Associació Candela per a la Investigació i l’Acció comunitària
  •    El carrer és nostre – Aránzazu Cana de l’Associació Cúrcuma
  •    Jo mai mai … et deixaré – Magalí Permanyer i Rocío Cabezas de l’Associació NUS Teatre i Acció Social
  •    En trànsit. Viatjant per la vida – Tània Miró  de l’Associació Joves per la lgualtat i la Solidaritat, joves com tu

16.30h:      Compartim les experiències: posada en comú de les activitats simultànies

17.00h:      Presentació de la campanya ‘Diguem prou a la violència masclista’

17.30h:      Fi de la jornada

INSCRIPCIONS

La inscripció a aquesta jornada es farà per una d’aquestes 2 vies (només cal utilitzar la que correspongui):

  1. El personal adscrit a les administracions locals (electes i professionals) han de fer la inscripció a través de Gestforma.
  2. La resta de persones interessades en assistir-hi (altres professionals que treballen amb joves, estudiosos de joventut i entitats no adscrits a una administració local) us podeu inscriure en aquest enllaç.

Si teniu cap consulta sobre el procés d’inscripció podeu adreçar-la a opj.formacio@diba.cat o o.doneslgtbi@diba.cat.

Hora

(Dijous) 9:00 - 17:30

Localització

Centre de Recerca Tèxtil

Plaça de la Indústria, 1, Canet de Mar

X