gener, 2018

29gen11:0019:00Jornades "Construïm l'EDUCACIÓ360"La Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, la Fundació Jaume Bofill i la Diputació de Barcelona presenten en el CCCB la iniciativa 11:00 - 19:00 CCCB, Carrer de Montalegre, 5, BarcelonaAgenda:Agenda

més

Detalls

Captura de pantalla 2018-01-10 a las 9.50.10EDUCACIÓ360. Educació a temps complet” és una aliança impulsada per la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica (FMRPC), la Diputació de Barcelona i la Fundació Jaume Bofill que pretén connectar i integrar totes les oportunitats educatives, en tots els temps i espais de la vida, i enllaçar l’educació i els aprenentatges entre el temps lectiu i el no lectiu, per tal que cada infant i jove construeixi el seu propi itinerari vital amb equitat i sense exclusions.

El proper dilluns 29 de gener d’11 a 19 h, les entitats impulsores d’aquesta iniciativa presentaran en el CCCB el projecte i donaran el tret de sortida a la convocatòria per formar una gran aliança per l’”EDUCACIO360. Educació a temps complet”.

El format de la presentació serà una jornada de presentació, debat i treball en tallers a la qual estan convidats els municipis, les xarxes i els espais d’educació escolars i comunitaris que volen formar part del canvi de l’educació a Catalunya.

L’accés a la Jornada és lliure i gratuït, amb inscripció prèvia. El debat es podrà seguir en directe per streaming en el web de la Fundació Jaume Bofill i també via Twitter amb el hashtag #Educació360.

Hora

(Dilluns) 11:00 - 19:00

Localització

CCCB

Carrer de Montalegre, 5, Barcelona

X