juny, 2016

21jun12:0014:00Jornada "Societat civil i persones refugiades"En la jornada s’analitzarà la situació de les persones refugiades i es donaran a conèixer quines són les possibilitats legals d12:00 - 14:00 Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, Carrer Mallorca, 283,Barcelona

més

Detalls

Captura de pantalla 2016-06-20 a las 09.59.33En el marc de la commemoració del Dia Mundial de les Persones Refugiades, l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya i el pla “Barcelona, ciutat refugi” de l’Ajuntament de Barcelona organitzen una jornada d’estudi i testimoni sobre la situació jurídica de les persones refugiades que arriben a Europa i l’existència de vies legals per acollir-les a Barcelona.

En la jornada s’analitzarà i debatrà sobre la situació de les persones refugiades i es donaran a conèixer quines són les possibilitats legals d’ajudar als desplaçats que es troben a Grècia, arran de les consultes rebudes sobre casos particulars; ciutadans que han conegut famílies o persones durant el seu voluntariat i voldrien fer alguna cosa per portar-los a Barcelona.

La ponència “Diferències entre la Llei orgànica d’estrangeria i la Llei d’asil”, a càrrec d’Anna Figueras, advocada especialista en protecció jurídica internacional, serà el tret de sortida de la jornada. Seguidament hi haurà unataula rodona sota el títol:  “Informació sobre el que està succeint als camps de refugiats. Possibilitat d’accés d’aquestes persones al nostre territori. Maniobrabilitat de la societat civil en aquesta situació.”

La jornada està oberta als professionals col·legiats a les corporacions integrades en l’associació i a les entitats socials que tenen vinculació o interès directe en aquest tema.

Per tal d’assistir a l’acte cal realitzar la inscripció prèvia mitjançant el següent enllaç.

Hora

(Dimarts) 12:00 - 14:00

Localització

Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona

Carrer Mallorca, 283,Barcelona

X