octubre, 2017

27oct9:3014:00Jornada sobre “Aliances locals per a municipis inclusius”El seminari tractarà sobre les aliances entre Administració local, entitats socials i empreses per portar a terme projectes amb un enfocament inclusiu. 9:30 - 14:00 Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona

més

Detalls

Captura de pantalla 2017-10-16 a las 13.51.35ECAS organitza, amb el suport de la Diputació de Barcelona, la jornada “Aliances locals per a municipis inclusius. Ajuntaments, empreses i entitats socials al servei de la ciutadania i de la cohesió”. La trobada té l’objectiu de difondre els valors de la cooperació entre sectors per millorar la inclusió, compartir coneixement sobre estratègies i metodologies de treball per construir i dinamitzar aliances locals i finalment dotar-se d’arguments, base teòrica i casos d’èxit per animar a emprendre iniciatives de promoció d’aliances a nivell local.

La trobada va dirigida a tècnics municipals, encarregats de dinamitzar xarxes locals d’inclusió i tècnics de les àrees econòmiques i socials en general. També pot ser interessant per a responsables d’entitats socials o institucions d’acció social, representants de xarxes locals de comerç, indústria o serveis i associacions de veïns.

La conferència marc anirà a càrrec d’Alfons Cornella, fundador i president d’Infonomia, i posteriorment hi haurà una taula rodona sobre “Factors d’èxit per a aliances profitoses” amb Lluís Esteve, assessor d’Educació de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat; Nacho Sequeira, director de la Fundació Èxit; i Jaume Gurt, ex CEO d’InfoJobs i promotor de TeamEQ.

Finalment, després d’una dinàmica d’imaginació d’aliances es presentarà la publicació “Aliances locals per a municipis inclusius”, editada per ECAS.

Aquelles persones que vulguin assistir a la jornada caldrà que formalitzin la seva inscripció a través del següent enllaç.

Consulta el programa complet aquí.

Hora

(Divendres) 9:30 - 14:00

Localització

Palau Macaya

Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona

X