novembre, 2017

07nov17:1519:30Jornada "Incidència política i tercer sector: Com podem des de les entitats transformar la societat?"Suport Associatiu organitza la seva jornada anual que en aquesta ocasió vol reflexionar sobre els reptes i les claus per a una incidència política efectiva.17:15 - 19:30 Sala d'actes de l'Edifici del Vagó, Carrer Rosselló, 121, Barcelona

més

Detalls

Captura de pantalla 2017-10-23 a las 12.31.49Quines formes tenim per generar transformacions reals en el nostre entorn? Quins són els eixos per a una acció d’incidència política realment efectiva?  Quins són els reptes actuals i de futur?

Aquests són alguns dels punts que es posaran en relleu en la jornada anual que Suport Associatiu celebrarà el dimarts 7 de novembre a la tarda a l’Edifici del Vagó-Recinte de l’Escola Industrial de Barcelona, amb l’objectiu de debatre sobre les capacitats del món associatiu tant per influir en les polítiques d’àmbit públic i privat com per promoure una societat més crítica i amb més implicació activa.

Durant l’acte, el president del patronat de la Fundación Esplai Ciudadanía Comprometida, Enrique Arnanz, realitzarà una conferència sobre ‘Incidència política i Tercer Sector.  El món associatiu com a motor de transformació social’.

Posteriorment, tindrà lloc una taula rodona on s’exposaran bones pràctiques sobre incidència política i claus per a l’acció de la mà de membres del Centre Delàs d’Estudi per la Pau, la Comissió Promotora de la ILP per a la Renda Garantida de Ciutadania i la Plataforma LGTBI.

El programa ja està disponible a través de la web. La inscripció és gratuïta i oberta a totes les entitats del Tercer Sector, però cal apuntar-s’hi prèviament a través daquest formulari.
Les persones que hi assisteixen rebran gratuïtament el llibre “Per una nova ciutadania. Incidència política i Tercer Sector”.

Hora

(Dimarts) 17:15 - 19:30

Localització

Sala d'actes de l'Edifici del Vagó

Carrer Rosselló, 121, Barcelona

X