març, 2017

24mar9:0013:30Jornada: “Detecció del maltractament a infants i adolescents”La formació vol donar eines per detectar els possibles casos d’abús amb certa antelació.9:00 - 13:30 Museu Torre Balldovina, Plaça de Pau Casals, s/n, Santa Coloma de Gramenet

més

Detalls

cartell_maltracte_infantil_A jpgLa jornada “Detecció del maltractament a infants i adolescents”, organitzada per la Fundació Germina, pretén donar resposta a qüestions com els senyals  d’alerta en casos de maltractament, les barreres dels propis professionals davant de probables indicis i la possibilitat de prevenir situacions d’abús. Aquesta jornada s’adreça a professionals de l’àmbit educatiu i social que treballen amb infants i adolescents, i que tenen interès a adquirir eines que els puguin orientar en la tasca diària.

La jornada formativa comptarà amb la participació de Marta Simó, coordinadora de la Unitat Funcional d’Abús al Menor de l’Hospital Sant Joan de DéuPilar Polo, psicòloga de la Fundació Vicky Bernadet i Montse Cusó, treballadora social.

Programa:

09.00h – Lliurament acreditacions

09.30h – Obertura institucional

10.00h – “El maltractament vist des de l’àmbit sanitari”. Dra. Marta Simó. Pediatra. Coordinadora Unitat Funcional Abús al Menor de l’Hospital de Sant Joan de Déu i responsable de l’atenció als maltractaments.

11.00h – Pausa cafè

11.30h – “Abús sexual infantil, un problema social”. Psicòloga de la Fundació Vicky Bernadet. Relacions institucionals.

12.30h – “Re-enfocant la mirada dels professionals”. Montse Cusó. Treballadora social. Experta en drets dels infants.

13.30h – Cloenda

Per inscriure’s cal adreçar-se a comunicacio@germina.org

Hora

(Divendres) 9:00 - 13:30

Localització

Museu Torre Balldovina

Plaça de Pau Casals, s/n, Santa Coloma de Gramenet

X