novembre, 2016

09nov9:3014:00Jornada ‘Deixa’t acollir per un/a nen/a. I després què?’La jornada pretén reflexionar sobre el treball dels equips de professionals implicats en el procés d'acollida d'un nen, nena o jove per part d'una família.9:30 - 14:00 Instal·lacions de la Diputació de Lleida, C/ del Carme, 26, Lleida

més

Detalls

captura-de-pantalla-2016-11-02-a-las-11-11-23Deixa’t acollir per un/a nen/a. I després què?’és el títol de la jornada organitzada per Intress que s’emmarca dins de la celebració dels 20 anys de l’entitat com a gestora del servei d’acollida de titularitat pública de l’Institut d’Acollida i Adopcions de la Generalitat de Catalunya a Lleida.

La jornada vol ser un espai de reflexió sobre el treball dels equips de professionals implicats en el procés d’acollida d’infants i joves per part d’una família.

Alberto Rodríguez oferirà la ponència marc “20 anys d’acolliment familiar: experiència, aprenentatges i nous reptes”. La taula rodona ‘Per una societat més acollidora’ comptarà amb la participació d’Àngels Missé, responsable Territorial de l’ICAA a Lleida, Neus Cucó, de la DGAIA, Teresa Batista, de l’EAIA Municipal de Lleida i d’una família acollidora.

Durant l’acte també es presentarà la campanya ‘Deixa’t acollir per un nen/a!’. La inscripció està oberta fins dilluns 7 de novembre a través del correu electrònic comunicacion@intress.org.

Programa

9:30h: Recepció i acreditacions

10:00h: Inauguració institucional a càrrec de la Sra. Agnès Russiñol i Amat, directora general de l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció i del Sr. Javier Martínez, director general d’Intress

10:30h: Ponència marc a càrrec de Alberto Rodríguez titulada “20 anys d’acolliment familiar: experiència, aprenentatges i nous reptes”

11:30h: Coffee break

12:00h: Taula rodona “Per una societat més acollidora” amb la participació de:

  • Àngels Missé,  Responsable Territorial del ICAA a Lleida
  • Neus Cucó, DGAIA
  • Teresa Batista, EAIA Municipal de Lleida
  • Família acollidora

13:00h: Presentació de la Campanya “Deixa’t acollir per un nen/a!” a càrrec de Pilar Núñez, directora d’Infància d’Intress.

13:30h: Celebració dels 20 anys de la gestió del servei d’acolliments d’Intress a Lleida.

Comiat a càrrec del Sr. Joan Santacana i Vélez, delegat dels serveis territorials de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya a Lleida i de la Sra. Amparo Porcel, presidenta d’Intress.

Hora

(Dimecres) 9:30 - 14:00

Localització

Instal·lacions de la Diputació de Lleida

C/ del Carme, 26, Lleida

X