maig, 2016

07mai10:0022:00IV Festa del Cor a Port AventuraLa Fundació SHE i l’AACIC CorAvant uneixen les seves forces per recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels infants i joves afectats per malalties cardiovasculars.10:00 - 22:00 Port Aventura, Av. de l'Alcalde Pere Molas, km 2, 43840 Vila-seca, Tarragona

més

Detalls

festa del corLa Fundació SHE i l’AACIC CorAvant uneixen les seves forces per recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels infants i joves afectats per malalties cardiovasculars.

Arriba la quarta edició de la Festa del Cor a Port Aventura sota el lema “Emociona’t, junts pel cor dels nostres infants i joves” amb l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania sobre les malalties cardiovasculars. L’acte està organitzat per la Fundació Port Aventura, PortAventura World, la Fundació SHE, i l’AACIC CorAvant.

Tots els fons aconseguits es destinaran a iniciatives solidàries. La Fundació SHE designarà els beneficis obtinguts a promoure la salut i recaptar fons per al Programa SÍ!, programa de salut integral que porta a terme a les escoles. Per altra banda, AACIC CorAvant els assignarà als serveis d’atenció psicosocial per aquests infants, joves i les seves famílies.

El parc d’atraccions obrirà les portes a les 10h i totes les persones que vinguin amb entrada podran accedir-hi directament. Per tal de poder aquirir les entrades anticipades, es podran comprar fins el 6 de maig, ja sigui en línia o en algun dels distribuïdors oficials. El preu és de 20 € i els menors de 4 anys tenen accés gratuït.

Hora

(Disaabte) 10:00 - 22:00

Localització

Port Aventura

Av. de l'Alcalde Pere Molas, km 2, 43840 Vila-seca, Tarragona

X