febrer, 2017

15feb9:3014:00Instruments financers per al Tercer SectorLa Taula del Tercer Sector organitza una sessió informativa i d’assessorament individual sobre les eines de l’Institut Català de Finances (ICF).9:30 - 14:00 Auditori del Departament d’Economia, Gran Via, 639, Barcelona

més

Detalls

Captura de pantalla 2017-02-13 a las 10.02.56El 15 de febrer, l’Auditori del Departament d’Economia, a Barcelona, acollirà una sessió informativa i d’assessorament individual sobre instruments financers de l’ICF d’interès per al Tercer Sector.

La Taula del Tercer Sector Social ha organitzar l’acte, que començarà a les 9.30h amb la benvinguda del president de la Taula Oriol Illa, el conseller delegat de l’ICF Josep-Ramon Sanromà i el director general d’Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa, Josep Vidal.

Després de parlar de la Fundació SIQUE i de Tallers Guinardó com dos dels casos pràctics d’entitats del Tercer Sector finançades per l’organisme financer català, la sessió acabarà amb un servei d’assessorament individualitzat per part de l’equip comercial de l’ICF a les entitats que ho desitgin.

Cal fer la inscripció en línia i concretar si es vol el servei d’assessorament. Per a més informació, podeu consultar el programa complet.

Hora

(Dimecres) 9:30 - 14:00

Localització

Auditori del Departament d’Economia

Gran Via, 639, Barcelona

X